Novinky

Oznámení o vyhlášení ředitelského volna Oznámení o vyhlášení ředitelského volna pro První soukromou hotelovou školu, spol. s r. ... Rozpis souvislé praxe 2. A, 2. skupiny Rozpis souvislé praxe 2. A, 2. skupiny najdete zde. Švýcarsko - průvodcovská a gastronomická akce Žáci PSHŠ se v těchto dnech účastní spolu se studenty VŠH zájezdu do Švýcarska. Akce se koná ... 2. A na exkurzi v Zoo Praha Dne 6. dubna 2018 žáci 2. ročníku absolvovali projektový den v pražské zoo, který byl zaměřen ... Gastronomická exkurze třídy 2. A Třída 2. A se v pondělí 26. 3. zúčastnila gastronomické exkurze do indické restaurace Namaste ... Akce pro rodiče žáků 1. A Dne 20. 3. 2018 připravili žáci 1. ročníku v prostorách gastronomického střediska pro své rodinné ... Celostátní konverzační soutěž v anglickém jazyce Ve dnech 22. - 23. března se v Poděbradech konal 20. ročník celostátní konverzační soutěže ... Plán na měsíc duben Plán na měsíc duben najdete zde. Klub mladých diváků V dubnu se členové Klubu mladých diváků sejdou ve čtvrtek 5. 4. v 19. 00 v Divadle Na Fidlovačce, ... Výstava FOR Habitat Dne 22. 3. 2018 se žáci 3. B a 2. A zúčastnili v rámci odpolední výuky výstavy FOR Habitat na ... Literární soutěž o cenu Filipa Venclíka Ve středu 21. března se žáci Jana Králová, Hana Adámková (2. A), Anna Kharishyna, Ivana Husáková, ... Baristický kurz Ve dnech 26. 2. - 1. 3. se v prostorách PSHŠ koná baristický kurz. Rozpis žáků v jednotlivých ...

» Archiv
 
Hlavní » Pro uchazeče » Napsali o nás

Napsali o nás

Časopis Minutka - odborný čtvrtletník pro kuchaře a cukráře, který přináší informace o aktuálních trendech v oboru doma i v zahraničí, o moderních technologiích, nových výrobcích apod., o nás napsal. Celý text najdete zde

Dále, magazín profesionální gastronomie GASTRO REPORT - MINUTKA, nositel informací a zpráv, které pomáhají rozvíjet a popularizovat všechny obory profesionální gastronomie, který mapuje odborné aktivity, soutěže, vzdělávací programy a kulinářské inspirace profesionálů z řad Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, a který přímo z terénu přináší nezávislé reportáže o zajímavých gastronomických konceptech, technologických řešeních, rozhovory s osobnostmi naší gastronomické scény, vyzdvihl a pochválil dva naše studenty, dneska už třetího ročníku. Celý text najdete zde

 

Generální partneři


© 2009 První soukromá hotelová škola, spol. s r. o.       |       Svídnická 506, 181 00 Praha 8       |       info@pshs.cz | +420 283 101 141             Design:Neofema s.r.o.